31) You can manage the test actions and the test or function library
steps using the … menu commands

A) File
B) Edit
C) Automation
D) Tools

32) To expand all the steps in the keyword view which option you would
use from the View menu.

A) Expand
B) Expand All
C) Expand Items
D) Expand Rows

33) What is the shortcut key to open a Step Generator.

A) F2
B) F5
C) F6
D) F7

34) Function Definition Generator in found in which menu option.

A) File
B) Tools
C) Insert
D) View

35) The shortcut keys for Record, Stop and Run respectively are

A) F3, F4, F5
B) F4, F3, F5
C) F4, F5, F3
D) F3, F5, F4

36) What is the shortcut key for opening an Object Repository.

A) Alt+R
B) Shift+R
C) Ctrl+R
D) Shift+O+R

37) Shortcut key to Insert/Remove a breakpoint is

A) F9
B) F8
C) Ctrl+b
D) Shift+b

38) ………runs only the current line of the script. If the current
line calls a method, the method is displayed in the view but is not
performed.

A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till

39) ………runs only the current line of the script. When the current
line calls a method, the method is performed in its entirety, but is not
displayed in the view.

A) Step Over
B) Step Out
C) Step Into
D) Step Till

40) What is the shortcut key to Clear all Breakpoints

A) Ctrl+Shift+F9
B) Shift+Ctrl+F9
C) Alt+Shift+F9
D) Alt+Ctrl+F9

Answers

31) B, 32) B, 33) D, 34) C, 35) A, 36) C, 37) A, 38) C, 39) A, 40) A

Pin It on Pinterest